Wijn van Oost-Nederlandse bodem. Sinds een aantal decennia helemaal niet zo gek. De smaakexperts van Naobers Preuverieje testten speciaal voor de feestelijke wintermaanden dan ook rode en witte wijnen uit Gelderland en Overijssel.
Deze basis komt via de Hippe Keuken uit Borculo. Met deze heerlijke basis kan men naar hartelust variëren. Maak bv een Mexicaanse variant met guacamole, zure room en tortilla-chips. Ook lekker met uitgebakken spekjes en bieslook!
Ideaal bij een smakelijke lunch, deze lichtgebonden paprikasoep waarvoor Rolande Kuenen uit Ruurlo het recept leverde.
Tijdens de Naoberdagen hebben velen van u de zelfgemaakte labne van Nadia Zerouali kunnen proeven. Met dit heerlijke basis recept kan men naar hartelust variëren. Laat ons in de reacties weten wat uw variant is, we zijn benieuwd.
Warmoes is een oude bladgroente die ook wel bekend is als snijbiet. Toch zijn beide gewassen niet helemaal identiek. Van warmoes zijn zowel het blad als de bladstelen te eten. Als ingrediënten van een kruidige taart bijvoorbeeld.
Hoe voorkom je het geworstel met de sliertjes van de spaghetti? Heel eenvoudig: bak er een taart van! Rolande Kuenen uit Ruurlo is niet alleen een slagersvakvrouw, maar ook een volleerd kokkin.
Hebt u wel eens aubergine gegeten? Aubergine is familie van de tomaat en de paprika. Prima te grillen of in de oven te bereiden.
Rolande Kuenen uit Ruurlo is niet alleen een slagersvakvrouw, maar ook een volleerd kokkin. Catering is haar specialiteit, maar ook voor een lekker lunchgerecht draait ze haar hand niet om.
U heeft het koud tot op het bot en u heeft honger. Wat is er dan lekkerder dan een stamppot Heite Bliksem? Potdeurmekare zorgt dit keer voor het heerlijke recept