Naober logo
Geef nu het jubileumnummer voor € 4,50 cadeau.
Klik hier!
Johan Derksen, Caroline van der Plas, Boerenburgerbeweging, Anniek Pheifer, puzzel en win, de Ravenswaarden, Landgoed het Regelink, dragqueen Mary Miracle, corona, terugblik 2020, naoberschap, lockdown, platteland, portfolio

Winter 2020

Verschijningsdatum 11 december 2020

Bekende Oosterlingen blikken terug in nieuwe Naober
Corona maakte met haar gevolgen 2020 tot een ongekend jaar. Het virus maakte wereldwijd veel slachtoffers en zette ons leven volledig op de kop.
In de Wintereditie van Naober, die vandaag bij de abonnees op de mat valt, kijken we dan ook terug op 2020 maar ook alvast - hoopvol - vooruit naar 2021. Dat doen we onder meer met Johan Derksen (VI), Caroline van der Plas (BoerBurgerBeweging) en Dolf Ruesink (schrijver). Ook in andere artikelen klinken de gevolgen van corona meer of minder door zoals in Kuier’n met, waarin actrice Anniek Pheifer de hoofdrol heeft, en Michiel Wopereis alias dragqueen Mary Miracle in ‘Aparte leu’. Los van alle virusperikelen won Corrie Venema de hoofdprijs in onze competitie om het spannendste verhaal en staan De Ravenswaarden centraal in Pracht van de Streek. In Binnenkieker kunt u een kijkje nemen in landgoed Het Regelink dat een complete kleurenmetamorfose onderging. Maar we verwijzen ook graag naar het onderdeel ‘Puzzel en win’ met € 1000,- aan prijzen!

Vanaf 17 december is de nieuwe Naober ook in de winkel te koop. Liever een abonnement? KLIK HIER!

Blader hier alvast door de nieuwe Naober