Eén van de oudste en meest vooraanstaande keukenbedrijven in onze regio is Scheffer Keukens. In het Achterhoekse Zelhem kunnen zij alles realiseren wat met keukens te maken heeft: van een ontwerpidee tot aan de keukeninstallatie.
Koken is de gezamenlijke passie van Janet en Daan Appelbooml. Voor hun nieuwe huis stelden ze dan ook een echte droomkeuken samen, handgemaakt van eikenhout, staal en graniet. Het werd een Cavallo Keuken uit Nijverdal.
Herfstblad is heel bruikbaar. Maak er bladaarde van! Als het blad na ongeveer een jaar is verteerd, is het in de tuin te gebruiken als aarde of als mulch (afdekking). Lees verder voor meer handige tips.
Heeft u de keukenspecial in ons herfstnummer al gezien? In Naober maak je kennis met deze keukenspecialisten en lees je over de passie die ze samen delen. Hieronder delen ze hun favoriete recepten.
De energieprijzen rijzen de pan uit en het ziet er naar uit dat het allemaal nog duurder gaat worden. Men houdt nu al rekening met een flink hogere energierekening. Naober geeft tips om energie te besparen.
Wij snappen wel waarom deze heerlijke 'curry met garnalen' het favoriete recept is van Lowik Superkeukens. Een lekker snel en makkelijk te maken curry met, naast garnalen, ook koriander als belangrijk ingrediënt.
Eddo de Veer teelt zestig verschillende soorten heesterrozen. Niet voor de mooie, geurende bloemen, maar omdat ze juweeltjes van rozenbottels geven. Van groengele besjes en oranje knikkers tot trossen vol rode flesjes.
Peter van de Pol veredelt op zijn eigen land bottelrozen. Onze Henrieke maakt hier drie prachtige creaties mee die je zelf ook kunt maken.
Rob Wolfs en Wim Huijser werden verrast door de hoeveelheid kastelen en landhuizen in hun eigen Gelderland. In samenwerking met Geldersch Landschap en Kasteelen regen zij in twaalf prachtige routes de mooiste landgoederen aaneen.