Ben je ook al helemaal in paasstemming? Met deze leuke ideetjes breng je je huis helemaal in paassfeer!
Binnen tien minuten staat deze vrolijke salade met een stevige bite op tafel. Varieer naar hartenlust en haal er de lente mee in huis.
Vraag de visboer eens om ‘mesheften’. Grote kans dat u op het strand al eens een snee in de voet heeft gehad van deze beestjes. Desondanks zijn ze om op te vreten! een recept van Eric van Veluwen.
Wat dacht u van een klassieker met twist: een hartige cake met olijven? Ideaal als borrelhap, maar ook als lunch of diner in combinatie met wat salade kunt u er ook lekker van smullen.
Wijn van Oost-Nederlandse bodem. Sinds een aantal decennia helemaal niet zo gek. De smaakexperts van Naobers Preuverieje testten speciaal voor de feestelijke wintermaanden dan ook rode en witte wijnen uit Gelderland en Overijssel.
Deze basis komt via de Hippe Keuken uit Borculo. Met deze heerlijke basis kan men naar hartelust variëren. Maak bv een Mexicaanse variant met guacamole, zure room en tortilla-chips. Ook lekker met uitgebakken spekjes en bieslook!
Tijdens de Naoberdagen hebben velen van u de zelfgemaakte labne van Nadia Zerouali kunnen proeven. Met dit heerlijke basis recept kan men naar hartelust variëren. Laat ons in de reacties weten wat uw variant is, we zijn benieuwd.
Warmoes is een oude bladgroente die ook wel bekend is als snijbiet. Toch zijn beide gewassen niet helemaal identiek. Van warmoes zijn zowel het blad als de bladstelen te eten. Als ingrediënten van een kruidige taart bijvoorbeeld.
Hebt u wel eens aubergine gegeten? Aubergine is familie van de tomaat en de paprika. Prima te grillen of in de oven te bereiden.