De rubriek Koken staat garant voor pure, eerlijke gerechten, die door iedereen te maken zijn. Lezers kunnen hun eigen recepten ook met ons delen via Facebook of insturen naar info@naober.nl.

Elke week heerlijke recepten bij Naober. Deze week entrecôte met zoete paprika, courgette & pizzabroodjes, een recept van Eric van Det, chef en BBQ-specialist van Roost Buitenkoken.
gastartikelElke week heerlijke recepten bij Naober. Deze week heerlijke burgers, kipspies & skillet tomaten, een recept van Eric van Det, chef en BBQ-specialist van Roost Buitenkoken.

Geen zin heb om te koken in de vakantie? Maak dan een salade! Met een paar ingrediënten kun je toch snel een heerlijke salade op tafel zetten. Door er stokbrood bij te serveren heb je een volwaardige maaltijd.

Een heerlijk gerecht binnen 15 minuten op tafel? Deze klassieke zelfgemaakte skilled pasta met Alfredo-saus wordt gemaakt van Kipfilet, champignons, knoflook, ui, room en provinciaalse kruiden. Een recept van Roost Buitenkoken.

St. Jansfeest 24 juni: de zon is op zijn hoogtepunt. ‘Met St. Jan keert het blad zich om’ weerklinkt de aandacht voor de zonnewende. Om de aspergeplant te sparen, wordt er niet meer geoogst en kunnen de asperges doorgroeien.
gastartikelGevulde varkenshaas met camembert & walnoot, gevulde paprika & appel, een recept van Eric van Det, chef en BBQ specialist van Roost Buitenkoken.

De geur van versgebakken brood. Alleen al bij de gedachte loopt het water je in de mond. Bak jij je brood niet zelf? Dan geven wij je dé redenen om dat wel te doen en daarnaast krijg je het recept van het makkelijkste brood ooit.
gastartikelDutch Oven Zoete Bierkip met ui, rode biet en potato wedges, een recept van Eric van Det, chef en BBQ specialist van Roost Buitenkoken.
gastartikelTwentse entrecote met chimichurri, tomaat, courgette en limoen, een recept van Eric van Det, chef en BBQ specialist van Roost Buitenkoken.