De rubriek Koken staat garant voor pure, eerlijke gerechten, die door iedereen te maken zijn. Lezers kunnen hun eigen recepten ook met ons delen via Facebook of insturen naar info@naober.nl.
Amuse betekent ‘plezier’ in het Frans. Een plezier om te eten én om het te maken. Neem er eens lekker de tijd voor en laat u een handje helpen door de recepten van Hanneke van der Werf uit Keijenborg.
Geniet van heerlijke kip met Ginger Ale en cheddar. Of je nu thuis bent of op vakantie, met krokant spek, kip en kaas kan het echt niet fout gaan! Een heerlijk recept van Eric van Det, chef en BBQ-specialist van Roost Buitenkoken.
Heeft u de keukenspecial in ons herfstnummer al gezien? In Naober maak je kennis met deze keukenspecialisten en lees je over de passie die ze samen delen. Hieronder delen ze hun favoriete recepten.
Wij snappen wel waarom deze heerlijke 'curry met garnalen' het favoriete recept is van Lowik Superkeukens. Een lekker snel en makkelijk te maken curry met, naast garnalen, ook koriander als belangrijk ingrediënt.
Rolande Kuenen uit Ruurlo heeft voor Naober nieuwsbrief een heerlijk recept uitgelicht; bonbon van Naegelholt.
Een vullende soep met een frisse twist. Serveer met een frisse komkommersalade en een volkorenbroodje om het gerecht helemaal compleet te maken.
Elke herfst zijn de veenbessen op hun best qua smaak en kunnen ze geoogst worden. Daarom hebben we hier een lekker recept voor je van dit gezonde besje met geneeskrachtige eigenschappen. Maak deze heerlijke veenbessenmousse.
Regenboogforellen met regenbooggroentes, voor iedereen die iets anders op de barbecue wil bereiden dan de standaard visspies. Een heerlijk recept speciaal voor onze Naober lezers van Eric van Det, chef en BBQ-specialist van Roost.
Perfect voor een doordeweekse avond: snel klaar, makkelijk te maken en iedereen houdt er van: Quick Massala Kip. Een heerlijk recept speciaal voor onze Naober lezers van Eric van Det, chef en BBQ-specialist van Roost.