De rubriek Koken staat garant voor pure, eerlijke gerechten, die door iedereen te maken zijn. Lezers kunnen hun eigen recepten ook met ons delen via Facebook of insturen naar info@naober.nl.
Dit keer een recept van Rolande Kuenen voor een heerlijk dinergerecht. Zo zet je straks iets speciaals op tafel met Pasen. Kalfsoesters met pittige mangosalsa.
Heerlijk paasbrood hoort bij Pasen! Maak dit lekkere, luchtige paasbrood met spijs, rozijnen en krenten, poedersuiker en kaneel. Heerlijk voor ontbijt én lunch en tijdens het bakken verspreid zich een heerlijke geur in huis.
Een zoutarm dieet lijkt best lastig. Met een snufje zout maken we veel eten op smaak. Wij geven je tips om je eten toch smakelijk te maken zonder zout.
Een heerlijke Provençaalse stoofschotel zonder zout maar met veel verse kruiden. Het kost even tijd, maar je zet dan ook een zoutarme streling voor de tong op tafel!
Als je op zoek bent naar de crème de la crème van rundvlees, dan moet je onderstaande top 3 zeker eens proberen. Dit zijn de stukjes vlees die in het algemeen beschouwd worden als de lekkerste van wat de rund te bieden heeft.
Pastinaak heeft een zoete anijsachtige smaak. De crème-witte wortel vitaminebommetje boordevol gezondheidsvoordelen. Daarom zetten we deze winterse seizoensgroente in het zonnetje met dit gezonde en koolhydraatarme gerecht.
Lopen de bananen al bijna je fruitmand uit? Overrijp, donkerbruin en al een beetje melig? Gooi ze nog niet weg! Maak eens een bananenbrood. Om te smullen zo lekker en bovendien gezond.
Loie-wiew'n-kost, stip, stip-in-t-gat, stip in 't kuiltje, potstroop of postro: het is allemaal synoniem voor een typisch Drents recept. Loie wiew'n betekent vrij vertaald luie vrouwen, maar wat is het nu precies?
Vandaag een heel bijzonder recept die je het water in de mond doet lopen. Een eenvoudig gerecht met een twist waardoor het nèt even anders is dan anders. Eet smakelijk!