De rubriek Koken staat garant voor pure, eerlijke gerechten, die door iedereen te maken zijn. Lezers kunnen hun eigen recepten ook met ons delen via Facebook of insturen naar info@naober.nl.

Stoofpeertjes horen echt bij de koude winterdagen. Je kent ze vast nog van vroeger, als zondags toetje. Ze staan vaak ook op een menukaart in een restaurant als bijgerecht bij wild bijvoorbeeld. Ze zijn heel makkelijk te maken.

Sinterklaasavond balletjes, een heerlijk hapje voor bij een glaasje tijdens het heerlijk Sinterklaasavondje.

Borstplaat is typisch Nederlands snoepgoed dat vooral in de maand december gegeten wordt. De lekkernij bestaat uit heel veel suiker, melk/room en een smaakstof, zoals vanille of cacao. De zoetigheid smélt in je mond.

Zelf kruidnootjes maken is heel simpel en zó lekker! Samen kneden, snoepen van het deeg en mooie balletjes draaien.
gastartikelHet mag nauwelijks een recept genoemd worden, zó makkelijk kun je dit maken! En oeh wat lekker!!! Aardappelschillen hoeven voortaan niet meer in de kliko als je er deze overheerlijke chips van maakt. Dat wordt smullen!

Soms heb je van die dagen dan moet alles in rap tempo. Een hele dag werken, de sportclub 's avonds. En er moet ook nog gegeten worden.. De hartige taart bestaat uit slechts 5 ingrediënten. Dat wordt gegarandeerd smullen!!

We kregen dit verrassende recept, een bijzondere combinatie van boerenkool met spaghetti. Het recept is aangeleverd door één van onze Naober lezers. Het gerecht is bedoeld voor vier personen.

Han Mali, drummer van BohFoiToch, is een echte duizendpoot. Naast zijn eigen Trommeltoko is hij in Ruurlo bij de kinderen van Avonturijn vooral bekend om zijn grapjes en om zijn heerlijke pompoensoep! Hierbij zijn speciale recept.

Een heerlijke klassieke combinatie van kip met bladerdeeg met groenten en fruit. Kip in de hoed.