De rubriek Koken staat garant voor pure, eerlijke gerechten, die door iedereen te maken zijn. Lezers kunnen hun eigen recepten ook met ons delen via Facebook of insturen naar info@naober.nl.
Een kleurrijk gerecht en verrassend qua smaak. Normaal gesproken, gebruik je rundercarpaccio, nu gerookte kipfilet. Een prima en smakelijke variant voor alle zwangeren en voor iedereen die niet van rauw vlees houdt.
Een heerlijk zomers Spaans gerecht deze tomatenbouillon met rijst en een sappig stukje kabeljauwfilet. ( voor 4 personen). Heerlijk fris en ook pittig!
Je kent het wel, barbecue met de familie, de stokjes gaan erop, meestal zijn ze kurkdroog en randje verbrand. Herkenbaar? Dan wordt het tijd dat je ons recept voor Spaanse pinchos morunos probeert!
Een heerlijk typisch Italiaans en fris voorgerecht met zowel vlees als vis. Voor vier personen.
Zalm is lekker en gezond. Op deze eenvoudige manier klaargemaakt, is zalm ook nog eens bijzonder feestelijk om te zien.
Drukke werkdag achter de rug? Geen zin om te koken, maar toch gezond eten? Maak dan dit gerecht. Je hoeft alleen te snijden en te stapelen. Daarna de oven in en je kunt aan tafel!
Antilliaanse pikaballetjes zijn kleine pittige gehaktballetjes die je net zo pittig maakt (pika) als je zelf wilt. Heerlijk als borrelhapje op een feestje, maar ook zeer geschikt bij de maaltijd.
Waan je in Italiaanse sferen met dit snelle ovengerecht. In de zomer heb je immers helemaal geen zin om lang in de keuken te staan. Voor lekker veel groente maak je er zelf een lichte Italiaanse salade bij.
Voor een heerlijk recept een keuze uit de culinaire nalatenschap van de Potten- en Pannenclub. Amateur koks en kokkinnen uit de regio. Dit keer een recept van Gerda Tiessink.