De rubriek Koken staat garant voor pure, eerlijke gerechten, die door iedereen te maken zijn. Lezers kunnen hun eigen recepten ook met ons delen via Facebook of insturen naar info@naober.nl.
Een lekker fris gerecht, niet alleen lekker voor vegetariërs. Vooral op warme dagen.
Het is rabarbertijd! Van ongeveer mei tot juli kun je genieten van deze lekkere en gezonde groente! Combineer de zoete, lichtzure smaak eens met zoete appels is deze heerlijke frisse rabarber-appeltaart!
Een heerlijke combinatie van zowel groenten, gehakt als fruit! Het recept (voor 4-5 personen) komt van Rolande Kuenen en is in een mum van tijd klaar te maken. Het hoeft daarna alleen nog drie kwartier de oven in.
Rechtstreeks van de poesta komt dit recept van Diny Lammers uit Breedenbroek. Een heerlijke Hongaarse aardappelschotel met paprika’s, uien, prei, tomaten, aardappelen, zure room, geraspte kaas, oregano en peterselie.
Voor dit heerlijke recept maakt Naobers' Nieuwsbrief een keuze uit de culinaire nalatenschap van de Potten- en Pannenclub, amateurkoks en -kokkinnen uit de regio. Dit keer een taart van Hanneke van der Werf uit Keijenborg.
"Erna kookt" maakt de heerlijkste gerechten en deelt ze graag. Dit keer maakte ze een heerlijke Italiaanse stoofpot. Een beetje winters met de typische Italiaanse smaak die doet denken aan de warme zomervakanties in het zuiden.
Soms is variëren in de keuken nodig, maar schiet het erbij in op drukke dagen. Kijk niet verder, want dit recept is de perfecte oplossing. Maak romige Toscaanse kip met een heerlijke pasta. Serveer met een frisse salade en geniet!
Jantien stuurde de redactie van de Naobers Nieuwsbrief een lekker recept. Een carpaccio van rosbief met appel en honingmosterd. Inclusief een foto erbij, om te laten zien hoe het bord met carpaccio van rosbief eruitziet.
Het voordeel van Quiche is dat het als hoofdgerecht, maar ook als hapje bij de borrel genuttigd kan worden. Geniet met deze zonnige dagen van deze smakelijke zomerquiche.