
Meer dan tweeduizend basisschoolkinderen in de Achterhoek leerden afgelopen maanden een ‘betjen plat praoten’ tijdens een Wiesneus-les op school.

Op zaterdag 13 juli organiseren streekproducten Meike Lubbers (Boer Lubbers), Jacqueline Niemeijer (ComBIJn, pluktuin en streekproducten) en kok Caspar van Hal in samenwerking met streekproducenten Hazelnotenteler ’t Joostenhu

Rolande komt deze keer met een bijzondere roerbakschotel met Oosterse finishing touch. Een heerlijk snel gerecht op een drukke dag.

Rolande geeft haar eigen persoonlijke draai aan het zeer traditionele, maar niet minder lekkere biefstukje. Probeer het maar eens, wij zijn ervan overtuigd dat het heerlijk zal smaken!

In het weekend van zaterdag 6 en zondag 7 juli aanstaande organiseert Taman Indonesia in samenwerking met Indofoodtours het allereerste Indofood festival in Taman Indonesia. Een weekend dat volledig in het teken staat van Indofood

De gemeente Zutphen slaat op 13 juli twee vliegen in één klap. Want dan wordt De Hanzeaat geopend, een locatie waar het Hanzeverhaal van Zutphen wordt verteld én waar kinderen interactieve games over geschiedenis kunnen spelen.

Zwarte Cross 2024 Zwarte Cross verwerkt publiek, stunts én kermisattracties in nieuw, reusachtig Hoofdpodium

Op 26 en 27 juli en op 2 en 3 augustus stelt Kwekerij en Tuin De Boschhoeve in Wolfheze de mooiste, natuurlijke zomerbloemen in de schijnwerper. De tuinen staan er prachtig bij. De borders en de moestuin bieden volop inspiratie.

Knapzakje voor op de bbq, een gerecht voor vier personen. Dit gerecht kan van te voren worden klaargemaakt, het hoeft alleen verwarmd te worden op de barbecue. Natuurlijk kun je het vlees ook vervangen door een stevige vissoort.