gastartikelPure smaken in combinatie met perfecte garing en sappig vlees, daar kunnen we erg van genieten. Kalkoen & Frites is een heerlijk recept speciaal voor onze Naober-lezers van Eric van Det, chef en BBQ-specialist van Roost.

Deze week: een heerlijk recept van een salade met gebakken rosbief. Te eten als lunch op zondagmiddag of als een makkelijk en snel diner op de warme zomeravond. Stokbroodje met kruidenboter erbij en smullen maar!

Leer het hoogveen in al zijn facetten kennen. We brengen je naar plekken waar nét veenmos groeit en langs eindeloze veenmoerassen. We laten zien wat er met een landschap gebeurt als de turf weggespit is. Een fietsroute van 50 km.

Omroep Gelderland zorgt ervoor dat je als lezer, kijker en luisteraar op de hoogte bent van het laatste nieuws tijdens de 4Daagse!
gastartikelVandaag de dag is het heel normaal om af en toe iets aan jezelf te laten doen. Waar de één dit vanuit medisch oogpunt doet, kiest de ander ervoor om dit vanuit cosmetisch oogpunt te doen.

Altijd handig een recept voor tomatensoep als er een keer onverwacht bezoek voor de deur staat. Of als je iets te lang lekker lui van de zon in de tuin hebt genoten. In een handomdraai en toch zelf gemaakt.

Pulled pork is een traditioneel Amerikaans gerecht voor op de BBQ. Gaar het varkensvlees langzaam op een lage temperatuur totdat het zo zacht is dat je het met twee vorken uit elkaar kan trekken (pullen).

Zeventien jaar lang hebben wij vol trots de Naober uitgebracht; een magazine waar Oost-Nederlanders zich thuis voelen en waarin zij het naobergevoel delen met familie, vrienden en buren.

Bert Eefting en Katrien Eggens zijn sinds deze week streektaolambassadeurs voor het Huus van de Taol. Als streektaolambassadeur zullen ze er allebei samen met een aantal vrijwilligers voor zorgen dat er streektaalactiviteiten