Eind oktober rolde het boek ‘Bewaar de herinnering; peuter, puber en provo in de jaren 50 en 60’ van Dolf Ruesink van de persen. Een schets van de naoorlogse jaren en de opkomst van de ‘sixties’.
Kerst, hét moment om uit te pakken in de keuken. Gaat u voor de traditionele gourmet of een heerlijk vleesgerecht? Met dit recept van Eric van Det, chef en BBQ-specialist van Roost Buitenkoken, kookt u een onovertroffen kerstdiner
Hiltje Dekker in Oldeholtpade koos voor perken in organische vormen. Die accentueerde ze met grote keien, boomstammen en dikke takken van Chinees reuzenriet. Het jaar rond heerst er een bosachtige sfeer.
Helaas is ons land getroffen door een lockdown. Veel winkels, waaronder boekhandels zijn gesloten tot medio januari 2021. Dat betekent dat Naober beperkt verkrijgbaar is. Gelukkig is Naober in de meeste supermarkten verkrijgbaar.
Alexander en Nadine Schuil wonen en werken in Amerika, maar Nederland voelt ook als ‘thuis’. Helemaal wanneer ze samen met familie en vrienden genieten van de rust en ruimte op hun landgoed Het Regelink in het Gelderse Hengelo.
In de nieuwe Wintereditie van Naober is Aniek Pheifer de hoofdpersoon in Kuier'n met.... De actrice vindt het altijd fijn om weer terug op haar geboortegrond te zijn. Drenthe geeft weinig prikkels en dat vindt ze heerlijk.
Gourmetten! Langzamerhand begint dat bij de kersttradities te horen. Het is natuurlijk ook de ideale manier om lang samen aan tafel te zitten zonder uren in de keuken te staan. Voor ieder wat wils en zelfs de kinderen eten mee.
Dit jaar zitten we – vanwege corona – niet met de hele familie rond de kerstboom. Niets houdt ons tegen om het tóch gezellig te maken. En elkaar te verrassen met extra lieve en originele (post)cadeautjes. Fijne feestdagen alvast!
Caroline van der Plas heeft een heel dubbel jaar achter de rug. Ze bouwde volop aan de BoerBurgerBeweging – een nieuwe politieke partij – en rouwde om haar man Jan, die in 2019 overleed.