Kracht en pracht van het platteland

Over Naober

Naober is het plattelandsmagazine voor Noordoost-Nederland. Voor de provincies Overijssel, Gelderland en Drenthe die naaste buren - naobers - zijn. Naobers maken deel uit van de naoberschap en helpen elkaar in voor- en tegenspoed. Zo was het vroeger op het platteland, zo is het op veel plaatsen nog. Naober schrijft over heel gewone en heel bijzondere mensen in de streek.

Naober stelt de mens op het noordoostelijke platteland centraal. Laat hem of haar het woord doen. Over vroeger (een enkele keer), maar vooral over nu. Over eigentijdse zaken als leegloop en krimp, maar ook over het plezier dat de plattelanders met elkaar beleven tijdens kermissen en volksfeesten.Naober maakt met gepaste trots gebruik van de streektaal. Foto’s van topfotografen maken het helemaal af!


Breng uw producten of diensten onder de aandacht van de hoogwaardige lezersgroep van Naober. Met Naober bereikt u een koopkrachtige doelgroep met smaak. Naober heeft een prima oplage in uw regio; lage kosten per duizend bereik en een onafhankelijke redactionele omgeving.

Hebt u vragen over de site, mist u iets of hebt u een leuk idee? Uw input is welkom!
Wilt u prijzen beschikbaar stellen voor een weggeef-actie op de site en/of nieuwsbrief?

Voor meer informatie over de verspreiding en doelgroep van Naober kunt u bellen met (0314) 359153


Profiel van de RAS uitgevers bv

  • Hans Siemes, journalist en auteur van diverse boeken
  • Agrio Uitgeverij, vertegenwoordigd door directeur Ben van Uhm. Uitgever van regionale en landelijke bladen in de land- en tuinbouw
  • Arie Ribbers, journalist, streektaaldeskundige en radioman

De beginletters van Ribbers, Agrio en Siemes vormen samen de naam RAS.


Word nu abonnee van Naober!

Klik hier voor de aanbieding