Kracht en pracht van het platteland

Kuier’n met...

Editie:

2018 Voorjaar

Het dialectwoord kuier’n heeft twee betekenissen: (niet te hard) lopen en genoeglijk met elkaar praten.

Om de laatste betekenis gaat het bij de rubriek Kuier’n met… in Naober, waarin Jolanda Hofland min of meer bekende Oost-Nederlanders naar hun zieleroerselen vraagt.


Jochem van Gelder

Familieman Jochem van Gelder: De wereld ligt wijd open!

Jochem Van Gelder (54) voelt zich op en top Lauwenaar, zoals de inwoners van Beneden-Leeuwen ook wel bekend staan. Of hij straks, als zijn huis verkocht is, blijft wonen in zijn geboortedorp weet hij nog niet. Dat ligt nog helemaal open. Net als zijn tv-carrière. “Sinds ik ZZP’er ben, kan ik overal aan de slag.” Zaterdag 10 maart begint hij bij Omroep Gelderland met een nieuw tv-programma: Van Gelder VIP-Vervoer.

“Toen in juli vorig jaar het contract bij SBS6 afliep, had ik voor het eerst sinds lange tijd mijn handen vrij. Bij SBS had ik een zogenaamd exclusiviteitscontract. Dat hield in dat ik niet voor andere omroepen mocht werken. Toen dat contract ophield, gaf me dat ontzettend veel inspiratie. Ik bedacht allerlei nieuwe tv-formats en leuke theatershows. Stel je voor: ineens ligt er een wereld aan mogelijkheden open. De adrenaline gierde door mijn lijf. Vervolgens moet je het wel kunnen doen, het echt waarmaken in de praktijk.

Lees meer of Jochem in Naober- voorjaar 2018


Plaats een reactie

Word nu abonnee van Naober!

Klik hier voor de aanbieding