Kracht en pracht van het oosten

Met Naober op stap

Leuke steden en dorpen, indrukwekkende rivieren, idyllische beekjes, rustieke landschappen, veel bloemen en planten en bovenal een geweldig aanbod van mooie wandel- en fietsroutes. Gelderland, Overijssel en Drenthe hebben het allemaal.

Met Naober op Stap geven we u tips over wandel- en fietsroutes, evenementen, braderiën, exposities, beurzen en nog veel meer.


Achterhoeks Streekfestival

85 standhouders, drie podia met live-muziek, foodtrucks, twee tapasweides, 25 reuzenvliegers, straattheater en héél veel meer. De derde editie van het Achterhoeks Streekfestival op zondag 9 juli van 11:00 – 19:00 uur in Openluchttheater Eibergen en omliggende park is een dagvullende buitengewone belevenis.

Het festivalterrein (25.000 vierkante meter) telt twee thema-terreinen. ‘Achterhoeks Streekfestival’ en ‘Oaver de Grenze’. Op het eerste terrein vind je alles wat Oost-Nederland de moeite waard maakt: duurzame streekproducten, oude ambachten, demonstraties en streekmuziek.

‘Oaver de Grenze’ is een hip thema-terrein met alles wat grensverleggend is ‘buiten’ deze streek. Markante standhouders en producten, buitenlandse tapasweide, reuzenvliegers, wereldmuziek en meer.

Spølweide, muziek, straattheater
Er is veel gratis kinderplezier met een prachtige speelplek, ponyrijden en boetseren. Kids kunnen bovendien hun eigen vlieger maken. Op drie podia is live-muziek. Van dialectrock tot wereldmuziek. Je kunt meedoen met een salsa-demonstratieles. Er is straattheater met Walt Raaf en kunst. Je kunt ook meevaren met De Berkelzomp, of je verwonderen bij de roofvogelshows in het theater.

Foodtrucks en tapasweides
De allerleukste en lekkerste foodtrucks komen letterlijk uit alle delen van het land naar Eibergen. Er zijn twee sfeervolle tapasweides. Ga naar www.openluchttheatereibergen.nl voor meer informatie over deelnemers, muziekprogramma en gratis parkeren. Je kunt hier ook (goedkoper) voor 6 euro een online ticket kopen. Kinderen tot 14 jaar gratis. Aan de kassa kost een ticket 7,50 euro. Bij de entree ontvang je bovendien een gratis programmaboekje met plattegrond en timetable van alle optredens. Gratis parkeren bij het festivalterrein.


Plaats een reactie

Naober Nieuwsbrief

Ja, ik wil wekelijks Naobernieuws in mijn mailbox!