Kracht en pracht van het platteland

Fietsen en wandelen

Er valt nog veel te genieten onderweg. Onze oostelijke regio biedt prachtige fiets- en wandelroutes. In het verleden zijn speciaal voor Naober vier fietsroutes ontwikkeld. Hier vindt u de pdf-versies van de boekjes met de routes en een schat aan aanvullende informatie. Maar ook praktische (materiaal-) tips en aanverwante zaken.


Voorjaarswandeling

Samen met Mooi Achterhoek hebben we een mooie lentewandeling voor u geselecteerd.

Mooi Achterhoek: Eibergen, rondom Mallem en het Hoones Bosch.

Afstand: 13,6 km.

Informatie over de route
Deze mooie afwisselende wandeling start vanuit het “Wandelpark De Maat” en brengt je al snel naar de “Mallumse Molen”. Je loopt tijdelijk langs de Berkel, waarna je een bezoek brengt aan het bosgebied “Hoones Bosch”. Via enkele zandwegen, welke tussen de diverse akkers lopen, kom je uit in het bosgebied “Woeste Esch”. Terug in Eibergen ga je nog even door het wandelpark, waarna je weer aankomt bij het “Openluchttheater”.

In de routebeschrijving worden bijzonderheden zoals, bezienswaardigheden, horeca, e.d. die zich langs de route bevinden, benoemt en daar waar mogelijk is ook een link naar de website opgenomen. Op deze wijze kun je vooraf alvast genieten van de wandeling.

Parkeren
Rondom het “Openluchttheater” is over het algemeen voldoende parkeergelegenheid. Navigatieadres: Grotestraat 46 te Eibergen.

Openbaar vervoer
Eibergen is goed met de bus bereikbaar. Buslijn 72, bushalte: Garage Grooters Eibergen. Vanaf deze bushalte is het ong. 250 meter lopen tot aan het startpunt van deze wandeling. Looprichting: je loopt de Grotestraat in en daarna de eerste weg (Maat/Grotestraat) rechtsaf en even later ligt aan je linkerzijde de ingang van het “Openluchttheater”, waar vanaf deze wandeling start.

De routebeschrijving, wandelkaart en GPS-bestand (t.b.v. navigatiesystemen) zijn hier te downloaden.


Plaats een reactie

Word nu abonnee van Naober!

Klik hier voor de aanbieding