Kracht en pracht van het platteland

Er-op-uit in Naoberland - Veluwe

Er op Uit in Gelderland, Overijssel en Drenthe? Raadpleeg onze altijd actuele agenda!
Wilt u een evenement toevoegen aan de agenda, geef het door via het aanmeldformulier of per e-mail agenda@naober.nl

Klik op de marker (oranje druppel) en u krijgt het evenement in die plaats te zien. In de linker kolom kunt u ook per streek zoeken. Per streek staan hier de er-op-uit activiteiten gebundeld.

Sprookjesballet Het Lelijke Eendje

Sprookjesballet Het Lelijke Eendje

Waar:
Op kasteel Cannenburch, Maarten van Rossumplein 4, 8171 EB Vaassen.
Wanneer:
Start ochtendvoorstelling: 11.00 uur, start middagvoorstelling: 13.30 uur (duur 55 minuten).
Info:
Kom met de hele familie genieten van deze spannende én grappige balletvoorstelling van LethDansant. Gedanst op de klassieke muziek van de componist Leon Minkus. Daarnaast is het mogelijk om te reserveren voor een kinderdansworkshop van 30 minuten om 12.15 uur. Sprookjesballet Het Lelijke Eendje ; Zondag 18 februari. Start ochtendvoorstelling: 11.00 uur, start middagvoorstelling: 13.30 uur (duur 55 minuten). Entree: € 13,50 per persoon, deelname workshop: € 5,00 per kind. Meer informatie en reserveren : www.glk.nl/cannenburch .

Paaseierenbeurs

Paaseierenbeurs

Waar:
Bilderberg hotel 'De Keizerskroon’ aan de Koningstraat 7 te Apeldoorn.
Wanneer:
Op Zaterdag 24 en 25 februari 2018 van 10.00 tot 17.00 uur.
Info:
Kunstenaars uit Nederland, Duitsland, België en Roemenië, laten u graag zien welke mogelijkheden er allemaal zijn om van een simpel ei een waar kunstwerk te maken. Honderden eieren gekleurd, beschildert en versierd met acryl, aquarel of olieverf, bewerkt met natuurlijke materialen of gedecoreerd met zelf hardende klei. U kunt ook de trotse eigenaar worden van zo’n prachtig versierd kleinschalig kunstwerk. De enorme variatie aan technieken die door de deelnemers gebruikt worden maken het bezoeken van de Paaseierenbeurs meer dan de moeite waard. www.reurei.nl/apeldoorn
 
Naoberambassadeur aanwezig

Seniorenbeurs

Seniorenbeurs

Waar:
Veluvine F.A. Molijnlaan 186, 8071 AK Nunspeet.
Wanneer:
Op vrijdag 2 maart van 13:00 tot 18:00 uur.
Info:
Senioren nemen nog tot op hoge leeftijd actief deel aan het maatschappelijke leven. Lichamelijk en geestelijk fit zijn vergemakkelijkt de zelfstandigheid en het deelnemen aan de samenleving. Tijdens de beurs zijn er diverse aanbieders aanwezig om u wegwijs te maken hoe u een goede en verantwoorde manier langer thuis kunt blijven wonen. Er zal een diversiteit aan standhouders aanwezig zijn die u als bezoeker alles kunnen vertellen over veiligheid in en rondom het huis. Ook de zorgaanbieders uit de regio zullen ruim vertegenwoordigd zijn. Deze beurs is niet alleen informatief maar vooral ook gezellig.
 
Naoberambassadeur aanwezig

Paasinspiratie in het Bakkerijmuseum

Paasinspiratie in het Bakkerijmuseum

Waar:
Nederlands Bakkerijmuseum Kerkhofstraat 13 8051 GG Hattem.
Wanneer:
Van Maandag tot zaterdag 17 februari tot en met 3 maar van 10:00 tot 17:00.
Info:
Tijdens zijn humoristische familievoorstellingen demonstreert Bakker Fred de fijne kneepjes van het vak. Laat u niet van de wijs brengen door zijn vingervlugheid, maar raak geïnspireerd door zijn vakmanschap. Met deeg, een schaar, een paar krenten en een enorme dosis humor presenteert de bakker u een scala aan paasbroodjes. Wie goed oplet tijdens de show in het museum, kan thuis de blits maken tijdens de eigen paasbrunch. Broodhaantjes, hazen en vogelnestjes maakt u in een handomdraai met Bakker Fred als leermeester! www.bakkerijmuseum.nl

Stoer buiten leven

Stoer buiten leven

Waar:
Kasteel de Cannenburch, Maarten van Rossumplein 4, VAASSEN.
Wanneer:
Op zondag 20 mei: 10:00 – 18:00 uur en maandag 21 mei: 10:00 - 17:00 uur
Info:
De Pure Pinksterfair op 20 en 21 mei bij kasteel Cannenburch in Vaassen is een festijn waar genieten met een hoofdletter wordt geschreven. De prachtige locatie, gevarieerde en gepassioneerde standhouders, verrassende demonstraties, lezingen en workshops én gastvrije sfeer zorgen ervoor dat iedereen die van eerlijk en natuurlijk houdt, een heerlijke dag beleeft.STOER BUITEN LEVEN is dit jaar ons thema, dus Buiten Wonen, Buiten Koken, Buitensport, kortom: Het stoere actieve leven buitenshuis! Toegang: € 7,50, kinderen tot 12 jaar gratis.

Word nu abonnee van Naober!

Klik hier voor de aanbieding
Naoberambassadeurs

Dit zijn Anja en Evelien. Onze ‘Naoberambassadeurs’ die u op de verschillende Er-op-uit evenementen in de regio kunt tegenkomen. In de agenda staat met het Naoberklavertje aangegeven waar en wanneer de dames present zijn.

Naober Nieuwsbrief

Ja, ik wil wekelijks Naobernieuws in mijn mailbox!