Kracht en pracht van het platteland

Er-op-uit in Naoberland - Salland

Er op Uit in Gelderland, Overijssel en Drenthe? Raadpleeg onze altijd actuele agenda!
Wilt u een evenement toevoegen aan de agenda, geef het door via het aanmeldformulier of per e-mail agenda@naober.nl

Klik op de marker (oranje druppel) en u krijgt het evenement in die plaats te zien. In de linker kolom kunt u ook per streek zoeken. Per streek staan hier de er-op-uit activiteiten gebundeld.

Expositie Handwerken en Textiele Werkvormen

Expositie Handwerken en Textiele Werkvormen

Waar:
"Het Bonte Paard" Deventerweg 87 7451 MC Holten (Dijkerhoek).
Wanneer:
Op woensdag 21 maart van 10.00 tot 21.00 uur en donderdag 22 maart van 10.00 tot 17.00 uur.
Info:
Overzicht cursusaanbod 2018 - 2019 van de Vrouwen van Nu Overijssel- Dagelijks demonstraties. Het is zeer interessant om de verschillende vormen van handwerk te bewonderen, er is o.a. een Hoedenmaakster, u ziet de kneepjes van het Quilten enz. enz. - Inloopworkshop- Diverse handwerk - en quiltwinkels aanwezig Toegangsprijs: € 5,50. Leden Vrouwen van Nu: € 5,00. Heren: vrije toegang. http://vrouwenvannu.nl/overijssel/ handwerktentoonstelling-2018-0
 
Naoberambassadeur aanwezig

Lentemarkt

Lentemarkt

Waar:
Kwekerij/ Tuin/ Theeschenkerij Boshoeve 3, 6874 NB Wolfheze.
Wanneer:
Op zaterdag 21 april van 10.00 - 17.00 uur.
Info:
Het voorjaar is toch wel ons favoriete seizoen.Hein Meeuwissen/ Rita van der Zalm: zomerbloeiende bollen en knollen, tevens bossen tulpen van het land, Leslie Leijenhorst: historische bloembollen, kwekerij Lewisia and Rhodohypoxis World: primula’s en bijzondere rotsplanten, In de kleine schuur houdt Bert Loman een expositie van unieke objecten, gemaakt van materialen uit tuin, berm en bos.Vereniging Toer de Boer op: diverse agrarische bedrijven uit de IJsselvallei met ambachtelijk bereide lekkernijen: kaas en zuivel, puur natuur vruchtensap, jams en imkerijproducten. Vrije toegang
 
Naoberambassadeur aanwezig

Terdege organiseert eerste zomerfair

Terdege organiseert eerste zomerfair

Waar:
Landgoed De Schaffelaar, Stationsweg 6, Barneveld.
Wanneer:
Op Woensdag 1 tot en met zaterdag 4 augustus dagelijks geopend van 10.00 tot 21.00 uur (op zaterdag tot 17.00 uur).
Info:
Familieblad Terdege, onderdeel van de Erdee Media Groep in Apeldoorn, organiseert van 1 tot en met 4 augustus de Terdege Zomerfair in Barneveld. De beurs, met het thema “Zomers!”, komt in de plaats van de beurs Naar Buiten die tot nu toe in de zomer georganiseerd werd op het landgoed De Schaffelaar in Barneveld. www.terdegezomerfair.nl.

Word nu abonnee van Naober!

Klik hier voor de aanbieding
Naoberambassadeurs

Dit zijn Anja en Evelien. Onze ‘Naoberambassadeurs’ die u op de verschillende Er-op-uit evenementen in de regio kunt tegenkomen. In de agenda staat met het Naoberklavertje aangegeven waar en wanneer de dames present zijn.

Naober Nieuwsbrief

Ja, ik wil wekelijks Naobernieuws in mijn mailbox!