Kracht en pracht van het platteland

Er-op-uit in Naoberland - Liemers

Er op Uit in Gelderland, Overijssel en Drenthe? Raadpleeg onze altijd actuele agenda!
Wilt u een evenement toevoegen aan de agenda, geef het door via het aanmeldformulier of per e-mail agenda@naober.nl

Klik op de marker (oranje druppel) en u krijgt het evenement in die plaats te zien. In de linker kolom kunt u ook per streek zoeken. Per streek staan hier de er-op-uit activiteiten gebundeld.

Culifair

Culifair

Waar:
Kloosterweg 2, 9989 TB Warffum.
Wanneer:
Op 27 mei van 11:00 tot 21:00.
Info:
Op een 200 jaar oude herenboerderij in Warffum, aan de Kloosterweg 2, wordt op 27 mei de eerste Culinair Fair gehouden. Het beloofd een gezellig evenement te worden, waarbij de innerlijke mens centraal staat! U kunt komen proeven van streekgerechten; allerlei lekkers passeert de revue! Op het erf vindt u de Wilde Slager, een Noorse zalmroker, buiten kook producten en Mr. Portugal. Binnen in de schuur zijn ook tal van kramen die met eterij te maken hebben.

Thematentoonstelling 2018 “Heiligen en hun patronaten”

Thematentoonstelling 2018 “Heiligen en hun patronaten”

Waar:
Ruurloseweg 101, 7251 LD Kranenburg.
Wanneer:
Op 2 april tot en met woensdag 31 oktober van 12:00 tot 17:00/
Info:
Het Heiligenbeeldenmuseum is vanaf 2de paasdag 2 april tot en met woensdag 31 oktober, IEDERE DAG geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur, behalve op maandag(m.u.v.2e Paasdag en 2e Pinksterdag). Tevens is vanaf de opening de Museumkaart GELDIG. De toegangsprijs (voor hen die geen Museumkaart bezitten) wordt met in gang van het nieuwe seizoen € 5,00 per persoon, kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang.Telefoon 0575 – 55 64 88 (alleen tijdens openingstijden). Voor meer info: www.heiligenbeeldenmuseum.nl

Word nu abonnee van Naober!

Klik hier voor de aanbieding
Naoberambassadeurs

Dit zijn Anja en Evelien. Onze ‘Naoberambassadeurs’ die u op de verschillende Er-op-uit evenementen in de regio kunt tegenkomen. In de agenda staat met het Naoberklavertje aangegeven waar en wanneer de dames present zijn.

Naober Nieuwsbrief

Ja, ik wil wekelijks Naobernieuws in mijn mailbox!