Kracht en pracht van het platteland

Naober Nieuws

The Incredible dr. Pol

Al meer dan veertig jaar heeft hij een goedlopende dierenartsenpraktijk in Amerika. Als The Incredible Dr. Pol is Jan-Harm Pol al zeven jaar lang regelmatig te zien op de tv-zender National Geographic. De Drent is net 75 jaar geworden, maar denkt er niet over te stoppen als vee- en dierenarts. “Onze dierenkliniek in Weidman, Michigan, is sinds we op televisie verschijnen een soort Mekka geworden. Van heinde en verre komen mensen naar ons toe met hun dier. Laatst nog een stel uit Drenthe. Ze brachten een T-shirt voor mij mee: Tegen mij ku’j Drents proaten, heur. Daar loop ik dan een paar dagen mee rond. Vind ik leuk.”

Dr. Pol in ‘t kort
Naam: Jan-Harm Pol
Leeftijd: 75 jaar
Woonplaats: Weidman, Michigan, Verenigde Staten
Getrouwd met: Diane
Kinderen: Twee volwassen dochters en een zoon.
Bekend van: Reality-serie The incredible dr. Pol op National Geographic en de Theatercolleges waarmee hij in het najaar in diverse schouwburgen stond.
Waar te zien? In 26 landen!
Leestip: Dokter Pol, de wereldberoemde dierenarts uit Nederland.
Dr. Jan Pol/David Fisher, € 9,75.


Reacties (1)
  • Reactie door Hanny op 17-02-2018 19:32:08

    Wij kijken heel vaak naar dr Pol, omdat we dat erg leuk en leerzaam vinden. Wat een mooi mannetje is dat zeg, daar kunnen heel veel dierenartsen nog wat van leren.. Wat een kunde heeft die man zeg, en die andere ook hoor. Super leuk om naar te kijken.

Plaats een reactie

Word nu abonnee van Naober!

Klik hier voor de aanbieding