Kracht en pracht van het platteland

Naober Nieuws

Sallands lamsvlees

Sallands lamsvlees heeft karakter
Schapen stralen rust uit en geiten zijn heel sociaal. Vindt Arno Voorbij. Vandaar dat hij met veel plezier met deze dieren werkt op zijn boerderij bij Schalkhaar. Kleinschalig,
want dat maakt een manier van leven mogelijk die bij hem past. Lams- en schapenvlees met een karakteristieke eigen smaak én superzachte, behaaglijke lamsvachten. Daar doet hij het voor.

Waarom dit lamsvlees zo lekker is en wat Nel Schellekens (Naoberpreuver en tot 2017 chefkok van de Gulle Waard in Winterswijk) hiervan vindt, leest u in de nieuwste Naober lente (verschijning 14 april 2018).


Plaats een reactie

Word nu abonnee van Naober!

Klik hier voor de aanbieding

Naober Nieuwsbrief

Ja, ik wil wekelijks Naobernieuws in mijn mailbox!