Kracht en pracht van het platteland

Inspiratie

Hier vindt u de leuke sfeermakers uit de Naober Nieuwsbrief om van uw huis een echt thuis te maken. Of leuke knutselideeën om samen met uw (klein-) kinderen te maken. Maar ook voor de handige doe-het-zelvers hebben we af en toe een leuke klus.


Binnenkieken in Zutphen

Kleurexplosies in Zutphens herenhuis

Het monumentale herenhuis van de Zutphense familie Koning is kleurrijk in alle opzichten. De creatieve bewoners deinzen niet terug voor uitgesproken tinten op de muren. De talloze dierbare spullen en brocantevondsten zorgen voor een bont interieur.

Al op de drempel van hun charmante herenhuis is het duidelijk: Berlinda en Diederik Koning houden van uitgesproken kleuren: een muur in de hal is gewaagd matzwart en in de woonkamer mosgroen. Een olifantgrijze servieskast vol roze en rode vondsten leunt tegen een ijsblauwe muur. Op het behang in de serre vliegen honderden goudkleurige vogels. “Kleur zit in mijn genen”, vertelt Berlinda. “Mijn ouders hadden jarenlang een verf- en behangspeciaalzaak in IJmuiden. “Ik weet nog hoe ik in de winkel verfblikken op kleur in rijen zag staan: van nuance naar nuance. Toen werd ik al gelukkig van kleur om me heen. Dat is altijd zo gebleven.”

Berlinda’s huiskleuren
Houtwerk & diverse wanden: Gelukzalig van Histor. “Een warme wittint.”
Zitkamer: Breakfast Room Green en Pointing (Farrow & Ball, hierna F&B)
Eetkamer: Stoneblue (F&B)
Keuken: Favoriet van Histor
Serre: Behang ‘Early Bird’ van Pip
Hal: Offblack en Old White (F&B): “Deze wittint haalt de warmte uit het marmer.”
Badkamer: Chinese Blue (F&B)
Slaapkamer: Oval Room Green (F&B)
Slaapkamer dochter Sterre: Folly Green (F&B) en Pegel van Histor.

Lees alles over deze kleurexplosie in Naober voorjaar 2018


Plaats een reactie

Word nu abonnee van Naober!

Klik hier voor de aanbieding